Fresh Play Project #ad_hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο Radio Maga

Την Παρασκευή 22.4.16, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης φιλοξένησε #ad_hoc στο Radio Maga  συντελεστές του Fresh Play Project, που δημιουργήθηκε από το Σταθμός Θέατρο, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε νέους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς να αναδειχθούν και να δουν τα έργα τους ν’ ανεβαίνουν στη σκηνή.

[mixcloud https://www.mixcloud.com/aristotelistsagkarogiannis/ad_hoc-fresh-play/ width=100% height=120 hide_cover=1 autoplay=1]

Το Fresh Play έκανε την έναρξή του με το έργο της 24χρονης Δήμητρας Στάικου, Παιχνίδια ή Ένα Φερμουάρ Που Έχει Κολλήσει.

Στο στούντιο βρέθηκαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Σταθμός Θέατρο Νίκος Μάκκας, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Γιαμλόγλου και η 13χρονη Ειρήνη Ερωφιλή Πούλου, ο συνδετικός κρίκος των διαφορετικών ιστοριών της παράστασης.

Η επιλογή των, προς παρουσίαση, θεατρικών κείμενων γίνεται μετά από αξιολόγηση από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου του θεάτρου, όπως τον συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη, τον σκηνοθέτη Τάκη Τζαμαργιά, τον εκδότη Θεόδωρο Κουλεδάκη, την σκηνοθέτη Κίρκη Καραλή και τον Νίκο Μάκκα.

Tα έργα θ’ ανεβαίνουν, ως παραγωγή του θεάτρου “Σταθμός”, κάθε χρόνο, αλλά ταυτόχρονα, θα εκδίδονται από την Κάπα Εκδοτική, με τη συμβολή του Θεόδωρου Κουλεδάκη, ενός ανθρώπου, που στηρίζει, έμπρακτα και ουσιαστικά την νεοελληνική θεατρική δραματουργία και ιδιαίτερα το Fresh Play.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CUmtwLJY_B0]
#Radio_Maga

Οι μουσικές που ακούστηκαν:
—————————————————————————
Colin Stetson – SORROW – I (Extract) 0:11
Μάνος Χατζιδάκις – Νυχτερινός περίπατος 24:22
Hiromi – Wonderland 50:30
The Rolling Stones – Paint It, Black 1:25:19

ad hoc - Fresh Play Project.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *