Αποστασία σε καιρό υποδούλωσης #ad_hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο Radio Maga

[mixcloud https://www.mixcloud.com/aristotelistsagkarogiannis/ad-hoc-apostasy-in-time-of-enslavement/ width=100% height=208 hide_tracklist=1]

“Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.”
Επίκουρος

Την Παρασκευή 15.1.16, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης ήταν συντροφιά με τον Γιώργο Σαράτση, τον Γιώργο Χατζελένη και την Μαριάννα Παυλίδου, στον αέρα του ‪ad hoc, στο Radio Maga, σε δυόμιση ώρες ραδιοφωνικής «αποστασίας» απ’ όσα κατέκλυσαν, εις γνώσιν ή εν αγνοία μας, κάθε πτυχή προσωπικής και κοινωνικής συν-ύπαρξης. Συντροφιά με αγαπημένες μουσικές, κείμενα, στίχους και αναφορές στην επικούρεια φιλοσοφία και ηθική.

Ο Γιώργης Σαράτσης γράφει, διαβάζει και βολτάρει με τον σκύλο του. Ασκεί και ασκείται ως γυμναστής. Αγαπά το καλό ραδιόφωνο, τις ιδιαίτερες μουσικές και τους συνηθισμένους ανθρώπους. Κείμενά του δημοσιεύονται κατά καιρούς στον τύπο και το διαδίκτυο. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Θα φύγεις Νύχτα. Έχει τρία ιστολόγια: Αποτύπωμα, Αθώες Συνήθειες, Θα φύγεις νύχτα.

Ο Γιώργος Χατζελένης σπούδασε συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, αρθρογραφεί στην ευρωπαϊκή διαδικτυακή πλατφόρμα OneEurope και έχει εκδώσει δύο βιβλία, το Βαλκανεύοντας και την Καθημερανοητότητα.

Η  Mαριάννα Παυλίδου διδάσκει στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, και εκπαιδεύει μελλοντικούς δασκάλους και νηπιαγωγούς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4SgzUTBTsqg]

#Radio_Maga

Οι μουσικές που ακούστηκαν:
——————————————
Bobby Hebb – Sunny 0:22
The Doors – The Crystal Ship 18:46
Johnny Cash – Hurt 39:48
Αλκίνοος Ιωαννίδης – Μη με κλειδώνεις 58:23
Antony and the Johnsons – Deeper than love 1:21:14
dEUS – The Real Sugar 1:45:28
Tindersticks – Let’s Pretend 2:09:26
Μαρία Παπαγεωργίου – Ξημερώνει 2:24:25

Ad Hoc - Epicurus (3).png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *