Ευρωπαϊκό Μεταρρυθμιστικό Μέτωπο #ad_hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο iD Radio

Μια διακομματική κίνηση πολιτών μπορεί να αποτελέσει καταλύτη συνεργασιών;

Την Παρασκευή 6.11.15, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης, συνεπικουρούμενος από τον Γιάννη Καραμαγκάλη, φιλοξένησε ad hoc στο ID Radio εκπροσώπους της διακομματικής κίνησης πολιτών “Ευρωπαϊκό Μεταρρυθμιστικό Μέτωπο” (ΕΥ.Μ.ΜΕ.).

To  ΕΥ.Μ.ΜΕ. εκπροσώπησαν οι:

  • Χάρης Βλάδος, πρόεδρος της Διοικούσας, Λέκτορας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με διάφορα ερευνητικά κέντρα και ως σύμβουλος επιχειρήσεων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Επαμεινώνδας Κορώνης, υπεύθυνος Οικονομικού τομέα, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στις Οργανωσιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Warwick (UK) και μεταδιδακτορική έρευνα πάνω στην διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο George Washington (USA). Σήμερα, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητές, ασκεί καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης στη φαρμακευτική Pharmazac.
  • Γιάννης Πουλάκης, υπεύθυνος Οργανωτικού τομέα, απόφοιτος 6ταξίου Γυμνασίου, πρώην βιοτέχνης, ψαράς, φορτηγατζής, εισαγωγέας, συλλέκτης νομισμάτων και οδηγός ταξί. Συμμετείχε στη δημιουργία της κίνησης των 58 και είναι ιδρυτής της ομάδας των Ευρωπαϊστών στο FB.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και εδώ.

#‎iDRadio

 

Οι μουσικές που ακούστηκαν:
——————————————
Sir George Solti – Ode to Joy (excerpt) from Symphony No. 9 in D minor, Op. 125 0:00
Anthony Hamilton, Elayna Boynton – Freedom 26:16
Susanne Sundfør – Accelerate 1:12:43
Serge Gainsbourg & Michel Colombier – Requiem Pour Un Con 2:01:21
Serge Gainsbourg – Requiem Pour Un Con (Bonus Beats) 2:03:56
Gramatik – Balkan Express 2:26:40

Ad Hoc - Europeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *