Ζητούνται Νέοι #ad_hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο iD Radio

Ζητούνται Νέοι, όλων των ηλικιών, για την επανίδρυση αυτού του τόπου

Την Παρασκευή 11.9.15, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης φιλοξένησε ad hoc στο ID Radio πέντε δημιουργικούς νέους, σε μια συζήτηση προσέγγισης της οπτικής τους για τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Στο στούντιο βρέθηκαν Τo Skouliki Tom, o Γιώργος Χατζελένης και ο Γιάννης Καραμαγκάλης, και σε σύνδεση οι Γιώργης Σαράτσης και Άρης Τσολογιάννης, εκπροσωπώντας την περιφέρεια.

Ο Γιώργης Σαράτσης γράφει, διαβάζει και βολτάρει με τον σκύλο του. Ασκεί και ασκείται ως γυμναστής. Αγαπά το καλό ραδιόφωνο, τις ιδιαίτερες μουσικές και τους συνηθισμένους ανθρώπους. Κείμενά του δημοσιεύονται κατά καιρούς στον τύπο και το διαδίκτυο. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Θα φύγεις Νύχτα“. Έχει τρία ιστολόγια: Αποτύπωμα, Αθώες Συνήθειες, Θα φύγεις νύχτα.

 

Τo Skouliki Tom, από τους The Three Mooges, είναι γνωστός και αγαπημένος blogger.

 

ares tsologiannesΟ δεκαοχτάχρονος Άρης Τσολογιάννης διαβάζει, αναλύει και γράφει για το Νόστιμον ἦμαρ. Θα ασχοληθεί με τις Πολιτικές Επιστήμες.

 

 

Ο Γιώργος Χατζελένης σπούδασε συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, αρθρογραφεί στην ευρωπαϊκή διαδικτυακή πλατφόρμα OneEurope και έχει εκδώσει δύο βιβλία, το Βαλκανεύοντας και την Καθημερανοητότητα.

 

‪#‎iDRadio

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και εδώ.

Οι μουσικές που ακούστηκαν:
——————————————
Tendts – Our Sun 4:18
Siren – A/Way (Radio Edit) 11:04
Worship – Underwater Dome 2:01:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *