Ο Θάνος Μαρκαντώνης #ad_ hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο iD Radio

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;

IMG_20150403_195953_EditedΤην Παρασκευή 3.4.2015, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης φιλοξένησε τον Θάνο Μαρκαντώνη ‪και τις μουσικές επιλογές του, σε μια δίωρη ‪επίκαιρη ad hoc συζήτηση στη διαδικτυακή συχνότητα του ID Radio, που προσπάθησε να απαντήσει σε καυτά ερωτήματα όπως “η άτακτη χρεοκοπία και η κατάρρευση είναι παρελθόν ή παρόν;, “είναι το τραπεζικό σύστημα βιώσιμο;”, “αλλάζουμε και αν ναι, πώς αλλάζουμε;” και πολλά άλλα.

IMG_20150403_194238_EditedΟ Θάνος Μαρκαντώνης είναι οικονομολόγος, χρηματιστηριακός εκπρόσωπος της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος, στην οποία εργάζεται από το 2004. Έχει 25ετή προϋπηρεσία στο χώρο της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του vw αναλυτής στη Μετοχική ΑΧΕΠΕΥ. Υπήρξε για πολλά έτη Διευθυντής πωλήσεων στην ABN AMRO Securities Greece και στην Societe General Securities, έχοντας την 1η επίσημη πιστοποίηση χρηματιστηριακών εκπροσώπων το 1996. Είναι πιστοποιημένος διαχειριστής χαρτοφυλακίου τύπου Γ.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης και ομιλητής πολλών σεμιναρίων σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες, σε θέματα πωλήσεων σύνθετων εγγυημένων προϊόντων και αμοιβαίων κεφαλαίων. Έχει διδάξει συχνά σε ιδιωτικά κολέγια και εταιρίες οικονομικά και θέματα κεφαλαιαγοράς. Είναι αρθρογράφος σε οικονομικές εφημερίδες και περιοδικά. Στην εθελοντική του δραστηριότητα είναι εκπρόσωπος Αττικής και αν. μέλος του Δ.Σ του πανελλήνιου συλλόγου φωτοβολταϊκών στέγης. Ταυτόχρονα ασχολείται ενεργά με την νέα ελληνική srart up κοινότητα.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ και εδώ:

‪#‎iDRadio‬

Οι μουσικές που ακούστηκαν:
—————————————-
The Cure – Friday I’m In Love 15:51
Moby – Lift Me Up 35:31
The Beatles – Yesterday (Mono) 55:40
Avicii – Wake Me Up 1:14:00
Lykke Li – I Follow Rivers 1:31:53
Eurythmics – Sweet Dreams 1:45:00

Ad hoc Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *