Ο Στέλιος Φενέκος #ad_hoc με τον Α. Τσαγκαρογιάννη στο iD Radio

Εκ βαθέων...

SAMSUNG CSCΤην Παρασκευή 19.9.2014, ο Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης φιλοξένησε τον Στέλιο Φενέκο σε μια ακόμη ad hoc εκπομπή στη διαδικτυακή συχνότητα του ID Radio, για μια De Profundis συζήτηση, συνοδευόμενη από μουσικές που διάλεξε ο ίδιος, και θα τις βρείτε εδώ.

Ο Στέλιος Φενέκος είναι υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.(1975-2010), ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Κοινωνία Αξιών. Υπήρξε επίσης αθλητής του μπάσκετ σε ομάδες της Α’ εθνικής κατηγορίας την περίοδο 1973-1991 (Παναθηναϊκό, Σπόρτιγκ, Μαρούσι, Λάρισα, Μίλωνα), και σε εθνικές αντιπροσωπευτικές ομάδες της χώρας μας. Διετέλεσε Πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Α.Ο. Σπόρτιγκ το διάστημα 2010-11.

Σπούδασε στην Ελλάδα, ΗΠΑ και Αγγλία. Είναι κάτοχος: MsC Διεθνούς Πολιτικής, Στρατηγικής, & Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πάντειο), ‘’Foreign & National Policy, Decision making, Strategy & Defense Planning’’ (USA), Crisis Management (England).

Τον Μάιο του 2010, φέροντας το βαθμό του υποναυάρχου και ως μέλος του ΑΝΣ, παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας του με τον τότε Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ και εδώ.

#iDRadio

Αρκάς - Υψος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *